Workshops en cursussen

OOG Vastgoedadvies organiseert workshops ketensamenwerking. De voorbereiding van de workshop begint altijd met de vraag: “wat willlen we leren?”. Na het vaststellen van het antwoord op die vaag, geven we samen invulling aan het juiste programma. Een programma is juist als het niveau aansluit bij de doelgroep en de taal aansluit bij de mensen die de workshop volgen. Daarbij staat voorop dat een goede workshop niet alleen inhoudelijk nuttig is, maar ook bijdraagt een positieve groepsdynamiek in de organisatie.

OOG Vastgoedadvies begeleidt in het optimaliseren van samenwerking, vaak in de vorm van een workshop. Daarbij focussen we allereerst op de vraag hoe zaken die goed gaan beter kunnen én hoe we samenwerking kunnen verbeteren daar waar het onvoldoende loopt. Bouwen aan vertrouwen tussen de ketenpartners is daarbij vaak essentieel. Tenslotte kan een workshopuitkomst vertaald worden naar een plan van aanpak of een implementatieplan.

Overige workshops die OOG Vastgoedadvies aanbiedt zijn de workshop MeerJarenOnderhoudPlannen (MJOP), al dan niet in combinatie met de programmatuur O Prognose, Vastware of Ibis Main, en de workshop Werking en uitkomsten van de implementatie van risico-gestuurd onderhoud, bijvoorbeeld volgens de NEN  2767. Cursisten kunnen we tevens opleiden in de NEN 2767 conditiemethodiek. Het betreft dan een basiscursus die 1 op 1 of in company gegeven kan worden.

 

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het volgende:

Workshops en cursussen

  • Workshops ketensamenwerking en RGS
  • Workshops opstellen MJOP en vastgoedsturing
  • (basis) cursus NEN 2767 conditiemetingmethodiek