Technisch Beheer VvE’s

Voor steeds meer Verengingen ven Eigenaren verzorgt OOG Vastgoedadvies het technisch beheer. Inmiddels zijn er al flink wat Verenigingen van Eigenaren die naar tevredenheid (delen van) het technisch beheer bij OOG Vastgoedadvies hebben ondergebracht.

Dat betreft vaak het gehele technische beheer. Bijvoorbeeld vanaf het maken van de Meer Jaren Onderhoud Plannen (MJOP) tot het adviseren in het uitvoeren van onderhoud.

En ook het begeleiden van onderhoudsprocessen, het toezien op de geleverde prestaties en het organiseren van het dagelijkse onderhoud en het contractonderhoud.

Ook op de afzonderlijke beheer onderdelen en technische onderwerpen kan OOG Vastgoedadvies de Verenigingen van Eigenaren adviseren, ondersteunen of ontzorgen.

De medewerkers van OOG Vastgoedadvies kennen de belangen van de Vereniging van Eigenaren en haar leden en weten deze te matchen met de kansen en de risico’s in het technische vastgoedbeheer.

Ook kan OOG Vastgoedadvies de verenigingen adviseren en ondersteunen in energiebesparing en energie transitie. Of in de optimalisatie van onderhoudskosten en verduurzaming van onderhoud.

Of de Vereniging van Eigenaren nu alleen een advies wenst op een bepaald onderdeel of geheel ontzorgt wil worden op het gebied van technisch beheer, de medewerkers van OOG Vastgoedadvies komen graag met u in contact.