Onderhoudsadvies en projectmanagement zorginstelling Zwolle

Vanwege de privacy redenen verkiest onze opdrachtgever ervoor niet met naam genoemd te worden.
Ook is er voor gekozen de locatie vanwege gevoeligheid  binnen de organisatie en haar cliënten  niet te vermelden.

Een zorginstelling die werkzaam is in het oosten en midden van het land heeft OOG vastgoedadvies gevraagd om onderzoek te doen naar een gebouw in Zwolle. Aan de buitenschil van dit gebouw is de nodige problematiek met detailleringen, gevelafwerkingen en beschermlagen. De expertise van  OOG vastgoedadvies en haar partners zal er toe leiden dat in 2020 op efficiënte en kosteneffectieve wijze onderhoud wordt uitgevoerd aan de buitenschil waarna een duurzaam en  maximaal efficiënt onderhoudsplan kan worden gevolgd voor de resterende exploitatieduur van minimaal 25 jaar.

De uitdagingen die het gebouw met zich mee brengt past precies bij de expertise van de betrokken medewerkers van OOG vastgoedadvies. Het zal er in resulteren dat er een doelmatig en doordacht uitvoeringsplan zal worden opgesteld met daarbij een kosten efficiënt en optimaal toekomstbestendig meerjarenonderhoudsplan.

De uitvoerende werkzaamheden worden voorbereid en begeleid door OOG vastgoedadvies. De werkzaamheden worden opgeleverd in het najaar van 2020