Ondersteunen vastgoedbeheer Openbaar Onderwijs Gemeente Groningen

Voor Openbaar Onderwijs Gemeente Groningen (O2G2) voert OOG Vastgoedadvies een deel van het projectmanagement van onderhoud en verduurzaming van schoolgebouwen uit. Daarnaast verzorgt OOG Vastgoedadvies ook de actualisatie (middels conditiemetingen) en optimalisatie van  de MeerJaren Onderhoud Plannen (MJOP) van de schoolgebouwen van O2G2.

Over Openbaar Onderwijs Gemeente Groningen:

Openbaar Onderwijs Groningen is een onderwijsorganisatie met 37 scholen in de gemeente Groningen en Emmen. Die scholen hebben allemaal hun eigen karakter. Daar wordt ,met zijn allen samen gewerkt aan onder meer onderwijskwaliteit, of dat nu gaat om het onderwijsproces, huisvesting, administratie, infrastructuur of communicatie. En altijd staat de leerling centraal.

Deze aanpak resulteert in scholen met een eigen identiteit en stijl.

Ieder kind is welkom. Het bonte boeket aan scholen en onderwijsvormen creëert veel mogelijkheden voor elke leerling op de juiste plek. Je thuis voelen is de basis voor verdere persoonlijke ontwikkeling, dus van essentieel belang.

meer dan 17.000 leerlingen en 2.100 medewerkers maken van Openbaar Onderwijs Groningen een van de grootste onderwijsorganisaties in Noord-Nederland. Dit onderwijs bestaat uit het basis-, voortgezet én speciaal onderwijs.