Samenwerking met GlansGarant

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland…

GlansGarant ontzorgt vastgoedeigenaren en biedt een maatwerkoplossing, zodat de vastgoedeigenaar verzekert is van kwalitatief en duurzaam schilderwerk van haar vastgoed.
Dit op een zo kostenefficiënt mogelijke wijze. GlansGarant en OOG vastgoedadvies werken hierin samen.  OOG vastgoedadvies maakt met haar expertise het uitvoerend advies voor het schilderwerk en het meerjaren onderhoudsplan voor het schilderwerk en het onderhoud aan de geschilderde delen, met uiteraard alle mogelijke opties daarin aangegeven.

Een overeenkomst met GlansGarant is altijd duurzaam. U bent voor jaren verzekerd van goed schilderwerk tegen vaste kosten.

Indien gewenst kan OOG vastgoedadvies de vastgoedeigenaar ook voorzien van een totaal meerjaren onderhoudsplan en/of zelf een duurzaam meerjaren onderhoudsplan aanbieden, waarbij alle mogelijke energiebesparende maatregelen zijn opgenomen.

verwijzingen:

Website GlansGarant: https://www.glansgarant.nl/

Website subsidie D-MJOP: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/vve/subsidie-voor-energieadvies/voorwaarden-energieadvies-procesbegeleiding-en-mjop